Zakelijk

zakelijk

Voor zakelijke bijeenkomsten is Kasteel Café Heeren Dubbel een zeer geschikte locatie. Vergaderen of dineren kan in een van onze middeleeuwse ruimtes. Tijdens een vergaderbreak is er de mogelijkheid om het kasteel te bezoeken of een mooie wandeling te maken. Ook kan bij Heeren Dubbel een bedrijfsfeest of -borrel gehouden worden.

Een wijnproeverij met zakenrelaties of collega’s behoort ook tot de opties bij het Kasteel Café.

Vergaderen

Voor iedere zakelijke bijeenkomst biedt Heeren Dubbel een passende vergaderlocatie. Het Kasteel Café beschikt over verschillende ruimtes waar je kunt vergaderen. Voor een kleine groep tot 14 personen is de Opkamer een perfecte locatie, maar voor grotere bijeenkomsten is bijvoorbeeld de Ruiterzaal een ideale plek.

Vergaderbreak

Tijdens een vergaderbreak is er de mogelijkheid om heerlijk te wandelen in het omringende parkbos de Plantage of een bezoek (met rondleiding) te brengen aan Kasteel Huis Bergh.

Wij kunnen in overleg een vergaderarrangement samenstellen. Je kunt het zo uitgebreid mogelijk maken als je zelf wil, bijvoorbeeld inclusief lunch of diner.

Bedrijfsfeest

bedrijfsborrel

Door het gevarieerde aanbod aan ruimtes heeft Heeren Dubbel altijd een geschikte locatie voor je bedrijfsfeest of -borrel. Wat dacht je van een informele borrel in de Bakkerijbar, het karakteristieke barretje achterin de zaak? Of als je het groter aan wil pakken, kan dat in de sfeervolle Ruiterzaal? Wij kunnen voor je de meest gevarieerde gerechten bereiden.

Terras

In de zomermaanden biedt ons terras met uitkijk op het imposante Kasteel Huis Bergh ook een unieke locatie voor een bedrijfsfeest- en of borrel.

Ieder bedrijfsfeest kent een ander programma en je hebt ongetwijfeld specifieke wensen over de invulling. Wij gaan daarom graag in gesprek om tot een passend resultaat te komen.

Meer informatie

Wilt je meer informatie of een ruimte reserveren? Neem dan contact op via 0314-675090. Mailen kan ook naar info@heerendubbel.nl.

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10:30 – 17:30 uur.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag geopend van 10:30 tto 17:30