Overnachten bij het kasteel

Koetshuis Heeren DubbelWil je overnachten nabij het mooiste kasteel in Montferland? Op steenworp afstand van het koetshuis staan twee oorspronkelijke verdedigingstorens die zijn omgebouwd tot luxe hotelsuites. De Ronde en Platte toren bestaan uit twee verdiepingen met een apart slaap- en leefgedeelte.

Luxe overnachting in het kasteel

Tegelijkertijd laat de luxe inrichting van de suites niets te wensen over. De torens beschikken over modern comfort met alle eigentijdse communicatiemogelijkheden als gratis Wifi, TV, een muziek en DVD- installatie en een klein keukengedeelte met een nespresso, evenals een afgescheiden woon- & slaapkamer.

Een sprookjesachtige ervaring!

Overnachten op Kasteel Huis Bergh zul je nooit meer vergeten. Wanneer je wakker wordt, lijkt het of u in een sprookje leeft. Je bent ongeveer de enige op het kasteelterrein waardoor je je een koning te rijk voelt. Proef de sfeer van de Middeleeuwen en ervaar de intimiteit van de dikke kasteelmuren, de nisjes en de smalle wenteltrap!

Op de gastenlijst van kasteel Huis Bergh stonden eens koningen, hertogen en vele andere prominenten. Nu is vorstelijk overnachten binnen ieders bereik. Niets staat je in de weg om je kasteelheer of -vrouw te voelen in je eigen kasteeltoren.

Platte Toren | Heeren DubbelOvernachten in de Platte Toren van het kasteel

De platte toren ligt direct naast het Koetshuis. Via een smalle buitentrap kom je op de eerste etage van de toren. Hier is de riante slaapkamer en de moderne badkamer. De oude muren, de hoge plafonds en de nisjes met kleine ramen zorgen voor een intieme sfeer. Een wenteltrap buiten de slaapkamer leidt je naar de stijlvolle salon op de tweede etage. Hier kun je helemaal jezelf zijn en genieten van het comfort dat deze suite je biedt. De liefde voor detail is af te lezen aan de inrichting.

Platte toren | Heeren Dubbel

 

Ronde Toren | Heeren DubbelOvernachten in de Ronde Toren

Vanaf de toegangspoort van kasteel Huis Bergh loop je recht op de ronde toren af. Deze toren ligt vlak naast de ophaalbrug over de slotgracht. Via een kleine trap aan de voorzijde van de toren kom je op de eerste verdieping. Hier is de slaap- en badkamer. De trap naar de salon op de tweede verdieping is klein en smal, precies zoals het in een historische verdedigingstoren moet zijn.

In de salon zorgen de ronde muren en hoge plafonds voor een bijzondere ambiance. Het uitzicht vanuit de kleine vensters is uniek. Aan de ene kant is er zicht op het imposante kasteel en aan de andere kant kijkt u op de laatmiddeleeuwse wal met het parkbos De Plantage. Beneden aan de waterkant heeft u een  privéterrasje aan de oever van de slotgracht.

Torensuite | Heeren Dubbel

Overnachten bij een prachtig kasteel: reserveer hier!

Wil je meer informatie of een torensuite boeken? Neem dan contact op via telefoonnummer 0314 – 65 19 41. U belt dan naar Hotel Restaurant Ruimzicht, zij verzorgen de boekingen van de torensuites. Mailen kan ook naar info@heerendubbel.nl. Ook kun je direct de onderstaande link volgen!

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10:30 – 17:30 uur.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag geopend van 10:30 tto 17:30