Feesten & Partijen

Kasteel Café Heeren Dubbel biedt allerlei mogelijkheden om van je trouwdag, bruiloft, feest of diner iets bijzonders te maken.

Middeleeuwse sfeer

Heeren Dubbel is gevestigd in het oude koetshuis van Kasteel Huis Bergh en heeft verschillende zalen, ofwel middeleeuwse ruimtes die je kunt reserveren. Voor iedere gelegenheid is er een geschikte ruimte. Wij bieden een prachtige locatie, een grote gastvrijheid en een flinke dosis creativiteit.

BRUILOFT

Huis Bergh | Heeren DubbelEen trouwdag moet bijzonder en perfect zijn. Een dag om nooit te vergeten. Kasteel Café Heeren Dubbel biedt een unieke locatie voor een prachtige bruiloft. Het Kasteel Café is gevestigd op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh, dus de slotgracht, ophaalbrug en verdedigingstorens vormen het decor van je bruiloft.

Creativiteit

Bij Kasteel Café Heeren Dubbel zijn we vernieuwend, origineel en luisteren we goed naar je wensen en behoeften. Wij proberen een groot gevoel van gastvrijheid te creëren door een warme en informele benadering van onze gasten. Met een flinke dosis creativiteit maken wij van uw bruiloft een uniek feest. Kortom, wij zijn gedreven en enthousiast om je bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken.

Trouwen

Mocht je gaan trouwen in de Habsburgerzaal van Kasteel Huis Bergh, dan kunnen wij onder meer je receptie, de champagne en bruidstaart verzorgen in de Kasteeltuin. Voor een groot avondfeest is er ook genoeg ruimte bij het Kasteel Café. Laat je eerst verrassen door een heerlijk vijfgangendiner en geniet daarna van een geweldig mooi feest, eventueel met band.

Huwelijksnacht

Om je trouwdag helemaal compleet te maken, kun je deze speciale dag in stijl afsluiten met een romantische overnachting in een van de twee luxueuze torensuites.

FEESTEN

Feest | Heeren DubbelEen feest moet vooral bijzonder zijn en dat begint bij een bijzondere locatie. Voeg daar een flinke dosis gastvrijheid aan toe en je hebt de ideale basis voor een geslaagd feest. Heeren Dubbel maakt je feest persoonlijk door goed te luisteren en creatief om te gaan met je wensen en behoeften. Wij zorgen voor een onvergetelijk feest.

Ruimtes

De ingrediënten van een feest bij het Kasteel Café kun je zelf samenstellen. Intiem dineren in de Opkamer of een informeel samenzijn in de Bakkerijbar behoren tot de opties. Onze Ruiterzaal is zelfs geschikt voor een (bruilofts)feest tot 150 gasten. Daarnaast is ons terras met uitkijk op het kasteel tijdens mooi weer een prachtige locatie voor een feest. Meer informatie over onze ruimtes vind je hier.

Kasteel

Kasteel Huis Bergh is natuurlijk ook een zeer aantrekkelijke en stijlvolle locatie, waar je ook een feest kunt reserveren. Heeren Dubbel kan ook hier je diner, receptie of avondfeest verzorgen.

Meer informatie

Wilt je meer informatie over de mogelijkheden om bij het Kasteel Café een feest of je bruiloft te vieren? Neem dan contact op via telefoonnummer 0314 – 67 50 90. Mailen kan ook naar info@heerendubbel.nl.

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10:30 – 17:30 uur.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag geopend van 10:30 tot 17:30