Whisky avonden

Onze Whisky avonden

De herfst staat weer voor de deur en je weet wat dat betekent: onze bakkerijbar gaat weer open voor de gezellige whisky avonden!

 

Whisky en gezelligheid

Doe mee met onze whisky avonden! De dagen worden korter, en het weer wordt kouder. Je kunt niet meer zonder jas de deur uit. Snel zul je merken dat er niet alleen regen uit de lucht komt, maar ook bladeren van de bomen vallen.

Toch wil je de gezelligheid niet missen. Samen met je vrienden een avond in een klassieke kasteelruimte doorbrengen klinkt al als een sprookje. Een heerlijke whiskyproeverij en borrel maakt die avond natuurlijk helemaal compleet!

 

Whisky avonden, wat kan je verwachten?

Op onze whisky avonden zorgen we ervoor dat de open haard brandt in onze gezellige bakkerijbar. Vanaf 19:30 kun je bij ons binnen komen.

We schenken 6 tot 7 glazen whisky en er staat water en brood om de smaak te neutraliseren. Zo kun je de unieke smaak van elke whisky proeven. Voor de lekkere trek hebben we ook een rijkelijk gevulde borrelplank om van te genieten!

De avond zelf zal rond 22:30 ten einde komen, maar je bent altijd welkom om na de tijd lekker te blijven borrelen in ons café.

De Whisky daghap

Voor de mensen die de volledige ervaring willen, hebben we nog een extraatje. Voor elke whisky avond wordt door onze chef Marco een bijpassende daghap klaargemaakt.

Hiervoor kun je anderhalf uur eerder, om 18:00, bij ons aanschuiven. Zo zorgen we ervoor dat je een exclusief gerecht krijgt dat helemaal bij de avond hoort!

Bekijk de agenda voor onze whisky avonden hieronder, of reserveer direct door te bellen naar 0314-675090 of te mailen naar info@heerendubbel.nl Ook kun je direct het formulier hieronder invullen!

Wil je gelijk weten wanneer onze nieuwe thema avonden plaatsvinden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook!

Geen evenementen gevonden.

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10:30 – 17:30 uur.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag geopend van 10:30 tto 17:30