Over ons

We heten je van harte welkom bij ons café Heeren Dubbel! wij zijn een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. Zie je jezelf al op ons terras zitten et een verfrissend glas wijn in de hand en een imposant kasteel op de achtergrond? Dit is een dag die je bij geen enkel ander café in de regio kan ervaren!

Mogelijkheden bij Heeren Dubbel

Uiteraard is het mogelijk lekker te borrelen, maar je bent bij Heeren Dubbel van harte welkom voor onder meer een heerlijke lunch of diner in ons café. Wij werken met seizoensgebonden gerechten, zodat er altijd iets voor je tussen zit. Bekijk hier wat de menukaart voor dit moment is. Daarnaast biedt Heeren Dubbel voor feesten en partijen of zakelijke bijeenkomsten allerlei mogelijkheden.

Thema avonden

Net als dat onze gerechten veranderen met de seizoenen, organiseren we voor de liefhebbers ook thema avonden! Denk hierbij aan whisky avonden, de kerstbrunch, cocktailavonden of barbecues. Houd onze agenda hiervoor in de gaten, of abonneer je op onze nieuwsbrief! Hiermee houden we je als eerste up to date met onze nieuwste diners en thema avonden!

We heten je welkom in de ruimtes van ons café!

Heeren Dubbel heeft een prachtig terras met uitkijk op het imposante Kasteel Huis Bergh. Voor iedere bijeenkomst is er bij ons een geschikte ruimte te reserveren. Een combinatie van meerdere ruimtes is natuurlijk ook mogelijk.

Het Grand Café
De naam zegt het al. Het Grand Café is een gezellige, informele ruimte waar plek is voor ongeveer 30 zitplaatsen. Hier kun je genieten van een heerlijke lunch of high tea, of gezellig een kop koffie of een glaasje wijn nuttigen. In het Grand Café vind je ook de kaartverkoop voor Kasteel Huis Bergh.

De Ruiterzaal
Onze Ruiterzaal biedt ruimte voor 80 zitplaatsen. Deze prachtige middeleeuwse ruimte met mooie wandbekleding is een unieke plek voor een bruiloft of ander groot feest. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld het Grand Café of De Bakkerijbar bij uw feest of bijeenkomst te betrekken.

Kasteel café Heeren Dubbel, ruiterzaal

De Bakkerijbar
Vroeger was het de bakkerij van het kasteel, nu kan het karakteristieke barretje worden ingezet voor gezellige borrels, kleine feestjes tot 25 personen en wijnproeverijen. Het knapperende haardvuur op de achtergrond zorgt voor een heerlijk middeleeuws gevoel.

Kasteel café Heeren Dubbel, bakkerijbar

De Opkamer
Dineren of vergaderen zoals vroeger ridders deden om de ronde tafel? Kasteel Café Heeren Dubbel heeft een unieke locatie voor een vergadering, borrel of diner. In de oude verdedigingstoren bevindt zich namelijk de Opkamer. Deze ruimte is te reserveren voor kleine gezelschappen tot 14 personen.

Kasteel café Heeren Dubbel, opkamer

Het Terras
Heeren Dubbel beschikt over een uniek terras met uitzicht op Kasteel Huis Bergh. Onder grote appelbomen bevinden zich 14 tafels. Bij mooi weer is dit een prachtige plek voor een lunch of high tea. Op een mooie zomeravond kunnen wij op het terras ook uw feest of diner verzorgen.

Kasteel Huis Bergh

Kasteel Huis Bergh is een zeer aantrekkelijke en stijlvolle locatie, waar je ook verschillende zalen kunt reserveren. Heeren Dubbel kan ook hier je diner, receptie of avondfeest verzorgen.

Trouwzaal

Habsburger
De Habsburgerzaal is gelegen direct naast de hal en is tevens de trouwzaal van Kasteel Huis Bergh.

Hal
De Ontvangsthal is een imposante hal met een grote open haard. Te midden van de prachtige kunstcollectie komt je bijeenkomst op een speciale manier tot haar recht.

Kasteelkelder
De middeleeuwse Kasteelkelder heeft indrukwekkende gewelven en biedt plaats aan 80 personen.

Huis Bergh | Heeren Dubbel

Hoofdburcht
Bij mooi weer kan een ruimte in het kasteel gecombineerd worden met het terras op de Hoofdburcht.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het reserveren van een ruimte bij het Kasteel Café? Neem dan contact op via telefoonnummer 0314-675090. Mailen kan ook naar info@heerendubbel.nl.

 

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10:30 – 17:30 uur.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag geopend van 10:30 tot 17:30