Ga terug

[VOL] Peaty Whisky Treats

 

DEZE PROEVERIJ ZIT HELEMAAL VOL, AANMELDEN VOOR DE RESERVELIJST KAN NOG WEL.

Buiten is het koud en nat, maar in onze bakkerijbar staat het haardvuur voor je aan. Hier is het warm en behaaglijk, en nodigen we je van harte uit voor onze whiskyproeverij! Deze avond staat helemaal in het teken van ‘peated’ whisky’s. Deze whisky is gestookt op turf, wat het een heerlijk rokerige smaak geeft. Het Schotse eiland Islay heeft de naam als het gaat om turf gestookte whisky, maar is dat anno 2023 nog steeds terecht? De wereld staat niet stil, ook in Schotland niet. Op 4 februari worden zes fantastische zorgvuldig geselecteerde turfrijke single malt uit Schotland geproefd. Een leuke avond voor de beginnende whisky drinker en een traktatie voor de persoon met whisky kennis!

We zullen de whisky avond openen met een optionele 2-gangen daghap voor een volledig onbezorgde avond. Aanvang hiervan is 18:30.

Als je niet mee wil doen aan de whisky daghap dan kun je om 19:30 lekker binnen komen druppelen. We zijn weer te vinden in de bakkerijbar, met een open haard die al voor je aan staat. Heerlijk sfeervol dus! Om 20:00 trekken we de eerste fles whisky open en rond 22:30 zal de proeverij ten einde komen. Natuurlijk ben je daarna nog welkom voor een borrel!

WAT KRIJG JE?

Voor de Peated Whisky Proeverij zullen we 6 proefglazen met whisky voor je klaarmaken. Er staat water en brood rond om de smaak te neutraliseren. Voor de lekkere trek serveren wij ook nog een lekker borrelplankje. Deze 6 karakteristieke whisky’s komen aan bod:

  • Bowemore 18y 43%
  • Lagavulin 8y 48%
  • Lagavulin 11y 46% Offerman Edition
  • Ardmore 11y 50% PX sherry Hogshead, Claxton’s Exploration Serie
  • IncognitO.O. 4.253 SMWS 62,2% Refill Ex-Bourbon (Highland Park)
  • Ileach 58% Peated Islay Malt

Een gezellige avond genieten van deze exclusieve whisky’s kost per persoon €39,50 en de daghap €19,50.  Reserveren is verplicht, en er zijn nog maar een beperkt aantal plekken over! Kaarten voor de proeverij zijn verkrijgbaar bij Heeren Dubbel en dienen vooraf gekocht te worden. De daghap hoeft niet vooraf betaald te worden, maar hiervoor dient u wel te reserveren. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Betaling per factuur of via een tikkie kan ook. Neem daarvoor contact op via: info@heerendubbel.nl of 0314 67 50 90

We zien je dan! 

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10:30 – 17:30 uur.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag geopend van 10:30 tto 17:30