Ga terug

Marc’s Whiskytrip – Whisky Avond

Marc Whiskytrip

GA JE MEE OP REIS?

Er is niks lekkerders dan in mei op vakantie gaan!  Alvast genieten van heerlijk warme temperaturen, lekker eten, mooie plekken om te zien. In de laatste periode van de lente bereiden we ons stiekem allemaal al een beetje voor op de zomer.

Maar onze Marc niet.

Nee, onze Whisky Ambassador heeft hele andere plannen. Want voor hem is dit de kans om lekker naar het Noorden te trekken, naar het hart van de Schotse single malt whisky’s. Voor hem heeft cultuur proeven een hele andere betekenis! En hij wil jullie hier graag in meenemen.

Want 30 april Organiseert Marc in onze bakkerijbar een voorproefje van zijn Whiskytrip. Deze avond zal hij je kennis laten maken met verschillende whisky’s uit de Speyside, zoals Macallan, Glenallachie, Balvenie en Glenfiddich.

Je kunt als voorbereiding voor Marc’s Whiskytrip meedoen aan onze bijpassende daghap, beginnend om 18:30. Mocht je nou liever alleen whisky willen, dan ben je welkom vanaf 19:30. We steken de open haard alvast voor je aan. Om 20:00 begint onze reis, dan trekken de eerste fles voor je open. Rond 22:30  zal de avond ten einde komen, maar je bent uiteraard nog welkom voor een borrel.

Meedoen met Marc’s Whiskytrip kost per persoon €37,50 en de daghap €14,50. Reserveren doen we deze keer anders: tickets kun je vooraf bestellen bij ons café. Mocht het echt niet lukken om langs te komen, dan kun je bellen naar 0314-675090. Mailen kan ook, naar info@heerendubbel.nl, dan stemmen we het op die manier af. Wacht vooral niet te lang, want vol is vol!

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10:30 – 17:30 uur.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag geopend van 10:30 tto 17:30