Ga terug

Arran Tasting Experience – Whisky avond

Arran whisky tasting collectie

ILLEGAAL LEKKER!

De horeca is weer open! We hebben natuurlijk nog te maken met een aantal regels en beperkingen, maar het goede nieuws is dat het organiseren van een whisky avond weer tot de mogelijkheden behoort!
Daarom hebben we een nieuwe datum geprikt voor de Arran Tasting Experience die gepland stond op 27 november vorig jaar en toen niet door kon gaan.

De nieuwe datum is zaterdag 12 februari. Doe mee en proef de smaken van deze whisky met hun oorsprong in de ondergrondse handel!

Ondanks dat de Arran Distilleerderij pas in 1995 whisky begon te maken, heeft het eiland Arran in de Firth of Clyde een lange geschiedenis van het maken van whisky. De Boeren in het zuiden van het eiland hadden veel grondstoffen voor whisky. Toen thuisdistillatie en kleine stills werden verboden in de late 18e eeuw gingen ze gewoon ondergronds. De vraag naar gesmokkelde whisky nam toe en Arran had uitstekende banden met de stad Glasgow om hun waren kwijt te kunnen.

In verband met de verplichte sluitingstijd om 22.00 starten we een uurtje eerder en om voldoende afstand te kunnen houden zal deze whisky avond in onze Ruiterzaal plaatsvinden en niet in de Bakkerijbar.

We openen de avond om 17:30 met de voorafgaande Whisky daghap met kiprollade.

Voor de mensen die liever alleen mee willen doen met de Whisky avond? Om 18:30 is de Ruiterzaal voor je geopend om binnen te druppelen. Om 19:00 zullen we de eerste flessen open trekken, en kun je genieten van de heerlijke smaken van 7 unieke whisky’s van Arran!  De avond zelf zal rond 21:30 ten einde komen.

WAT KRIJG JE?

Voor de Arran Tasting Experience zullen we 7 proefglazen met whisky voor je klaarmaken. Er staat water en brood rond om de smaak te neutraliseren. Voor de lekkere trek serveren wij ook nog een lekker borrelplankje. Deze 7 spraakmakende whisky’s krijg je in onderstaande volgorde:

  • Barrel reserve 43%
  • 10 jaar 46%
  • 18 jaar 46%
  • 21 jaar 46%
  • 21 jaar 46%
  • Sherry Cask The Bodega 55,8%
  • Quater Cask The Bothy 56,2%

Een gezellige avond genieten van deze exclusieve whisky’s kost per persoon €37,50 en de daghap €14,50. 

[gravityform id=”76″ title=”true” description=”true”]

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10:30 – 17:30 uur.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag geopend van 10:30 tot 17:30